Trans zoekt sexcontacten. Brussel

Geile trans zoekt sexcontacten. Brussel. Nou, daar ben ik dan weer! Is er nog iemand die mij herkent toevallig? Voor degene die mijn profiel nog nooit gezien hebben klinkt dit natuurlijk heel erg raar, maar ik heb hier eerder ingeschreven gestaan. En het feit dat ik zo snel alweer terug ben, betekent niet veel goeds. Ik had hier een hele leuke man leren kennen die ervaring had met shemales en open stond voor een gezellige relatie. Het contact hier was heel erg leuk, we hadden echt een klik samen en ik keek er ook echt naar uit hem weer te spreken. Na een tijdje zijn we op date gegaan en ook dat beviel ons allebei heel goed. Dit hebben we nog een aantal keer gedaan, ondertussen hielden we ook contact via de telefoon. En toen ineens, van de één op de andere dag, helemaal niks meer. Telefoonnummer geblokkeerd, niet meer hier op de website te vinden, niks. Dus ik ben naar zijn huis gegaan want ik hou er nou eenmaal niet van als ik bedonderd word, en dat gevoel had ik natuurlijk direct. Kwam hij aan met één of ander lulverhaal over een ex-vriendin die hem had gehackt en vanwege haar jaloezie alles had verwijderd, geloofde ik natuurlijk helemaal niks van. Maar oké, hij kreeg van mij het voordeel van een twijfel. Toch vertrouwde ik het allemaal niet, en dus ben ik in de buurt van zijn huis gebleven. Wat blijkt? Heeft hij gewoon een ander leren kennen! Geen trans, wel een vrouw. Weet je, prima dat je een ander tegenkomt. Maar wees dan ook mans genoeg om dat eerlijk aan mij te vertellen, toch? Dus dat is de reden dat ik mezelf nu maar weer hier heb aangemeld, in de hoop dat ik dan nu misschien wel een eerlijke man tegenkom die er niet zomaar ineens vandoor gaat met een ander. Ben jij dat nou, stuur me dan even een berichtje. Kus!