Shemale zoekt relatie met een man


Ik ben Esperana, 28 jaar, ik woon in Brussel. Na vaak losse flirts te hebben gehad is het nu tijd om echt een beetje serieus te worden en zo een echte relatie op te bouwen. Daar wil ik de juiste man voor leren kennen. Deze man moet natuurlijk geïnteresseerd zijn in mij en er geen problemen mee hebben dat ik een shemale ben. Het opbouwen dat wil ik op een rustige manier doen en niets forceren. Het zal je niet verbazen dat ik van sex hou aangezien ik mij op deze website ingeschreven heb. Dat is dus ook een voorwaarde van mij dat je van sex houdt. Waar ik eerder alleen afsprak voor de sex wil ik nu afspreken voor meer. Om snel sex te hebben en van elkaar te genieten dat vind ik geen probleem. Wel wil ik dan dat je oprecht interesse in mij hebt. Wil je alleen maar met mij daten voor de sex dan kan ik daar niet mee akkoord gaan. Hopelijk kom ik nu niet te streng over en kan ik mannen vinden die het ook kunnen waarderen dat ik het op deze manier doe en dat ik eerlijk ben. Heb je interesse in iets vasts en houdt je ook veel van sex, laat me van jou horen en we kijken wat het wordt.
Klik hier om te reageren op mijn oproep