Ik wil worden vastgebonden

Ik hoop niet dat ik nu te veel mannen aantrek die de meester willen spelen, want dat zoek ik dus eigenlijk niet. Toch doet mijn titel wel iets vermoeden, daarom zal ik het uit leggen. Het lijkt me heel erg opwinden om een keer te worden vastgebonden waarna jij dus alles met me kan doen wat je wilt. Geen extremen of harde dingen, maar teasen, spelen, plagen net zo lang tot dat ik het bijna niet meer uit houd. Je mag me pijpen of dat ik jou pijp en daarin geen keuze heb. Terwijl jij met een veertje mij plagend streelt en ik alleen maar geiler word. Dat lijkt me heel erg spannend. Ik zoek dus geen meester maar een man die met mij een geil avontuur aan wil gaan. Voel je je aangesproken stuur mij een bericht. Ik ben heel vaak online met mijn telefoon, ik reageer snel. Vertel me wie je bent en wat je zoekt.