Gent. Transsexuele vrouw 18 jaar opzoek naar gratis seks

Het was even wennen maar ik ben nu helemaal in mijn element als een vrouw. Om maar even duidelijk te zijn wil ik zeggen dat ik nog niet helemaal vrouw ben. Tussen mijn benen is nog een verrassing en daar moet je dan ook niet raar van opkijken. Hou hier dus alsjeblieft rekening mee want helaas zou het niet de eerste keer zijn dat iemand achteraf toch zo zijn twijfels heeft. Wel kleed ik mij helemaal als een vrouw en gedraag ik mij ook als een vrouw. Ik zie er altijd goed verzorgd uit, heb mijn nagels gedaan, mijn haren in model en draag modieuze kleding en natuurlijk heerlijk hoge naaldhakken. De man die ik zoek die moet het lekker vinden om met een shemale te daten. Ook als je dit nog nooit hebt gedaan dan is dit voor mij geen probleem. We kunnen dan samen op een rustige manier zien wat je lekker vindt. Contact opnemen