Latina she-male Gent

Elfje Min bijnaam zou Latina Sletje moeten zijn. Ik hou van lekkere pikken, dikke, strakke, warme, spuitende. Ik pijp heel graag en erg lekker. Ik krijg nooit genoeg een goede seks. Natuurlijk hou ik er ook van als ik een bj krijg en in je mond mag komen. Mannen geilen op mijn mooie grote ronde billen en stevige grote tieten. Ik heb maatje DD en een strakke ronde latina billen. Mijn pik is niet zo groot, hij is maar 16 cm maar hij doet het prima. Ik moet je waarschuwen, het gaat mij alleen om seks. Wat voor een persoon je bent moet je zelf weten als je maar lekker pijpt en mij een goede beurt kan geven.
Ik woon in Dendermonde maar ik werk en stap in Gent. Kom je snel in contact met mij dan ga ik snel op mijn knieen aan je lekkere pik zuigen hmmmmm kan niet wachten Klik hier om mij een berichtje te sturen