BDSM contact. Trans domina zoekt subjes. Luxemburg stad

Deze oproep is voor subjes. Ik ben een trans domina die enorm van latex houdt. En ik zoek een sub die mij komt dienen. Het is voor jou echt een genot als je echt gebruikt word door een meesteres. Dit mag dan ook op een harde manier gebeuren. Een goede spanking vind je erg lekker maar als ik je daarna ook nog wil facefucken dan ben je daar ook wel voor te vinden. Ik mag alles doen wat ik lekker vind. Jouw mening is dat een onderdanig persoon geen wensen mag hebben maar dat die er alles aan moet doen om het de meesteres naar de zin te maken. Wat ik wel belangrijk vind is dat we hierover van tevoren duidelijke afspraken over maken. Erken je jezelf hierin? Ben je bereid om bij mij lange te komen in Luxemburg stad? Dan mag je mij een berichtje sturen