Zin in iets anders?


Een hele goeie dag, wat fijn dat jij de moeite hebt genomen om mijn advertentie te lezen. Ik had niet verwacht dat ik zou opvallen tussen al deze mooie dames en heren op deze website. Maar toch op een of andere manier heb ik jouw aandacht getrokken en heb jij de moeite genomen om even mijn berichtje te lezen. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Kathija, 30 jaar oud, en kom uit Gent. Ik ben geen gewone vrouw, want ik ben een she-male. Dit houdt in dat ik niet alleen maar een heerlijk vrouwelijk lichaam heb maar ook nog eens een extraatje. Dit extraatje bevindt zich tussen mijn benen en bestaat uit een heerlijke lul, met daarop een mooie glimmende eikel. Je kunt dus wel zeggen dat ik eigenlijk van alles wat heb, wat mij een compleet mooi mens maakt. Wat doe ik hier zou je je kunnen vragen. Ik ben op zoek naar nieuwe ervaringen. Ik wil meer leuks in het leven, van alles geprobeerd hebben. Daar heb ik een leuke vent voor nodig. Ben jij een beetje stout en houd je van spanning? Dan zoek ik jou. Neem contact met mij op als je mij beter wil leren kennen