Op zoek naar een nieuwe bed partner

Ik val misschien wel op tussen alle advertenties hierzo omdat ik niet meer de jongste ben. Maar ik wil mezelf ook zeker nog niet oud noemen. Oud ben je als je niet meer zo bewegelijk bent en liever de rust op zoekt. Ik doe dat niet, houd nog veel van een feestje en ga het liefst elk weekend stappen tot in de late uurtjes. Maar een hele nacht “doorzakken” in bed kan ik ook zeer waarderen. Kaarsjes aan, stokbroodje met kruidenboter, een goede fles wijn en natuurlijk elkaars gezelschap, dat is toch ook een heerlijk vooruitzicht?
Met mijn laatste partner had ik veel van deze uurtjes, maar nadat hij is geëmigreerd naar Hongkong zijn we nog vrienden en zoek ik eigenlijk een nieuwe (bed-) partner voor deze romantische avondjes. Schrik niet ik ben geen persoon die de ander claimt en wat er van komt dat zien we van zelf wel. Boven aan staat het plezier wat je samen beleefd en hoe de klik is tussen de lakens. Ik kan namelijk best wel eens wild uit de hoek komen en niet iedere man vind dat even prettig.
Bij interesse stuur mij een mailtje