Transsexueel zoekt relatie. Mechelen

darkprincess
Hallo. Ik werk als een danseres in een club. Ik hou van mijn werk maar niet van de klanten. Meestal zijn ze ordinair, simpel en brutaal en ze willen niks anders dan sex. Ik snap ook dat een club geen goede plek is om een relatie te zoeken. Daarom plaats ik mijn advertentie hier. Ik wil een relatie met een intelligente man, niet te stoer en geen wijsneus. Gewoon een normale man met wie ik kan praten en alles delen en een diepe band opbouwen.

Reageren? Klik hier

6 reacties op Transsexueel zoekt relatie. Mechelen

 1. hey. ik ken iemand die opzoek is naar een prachtige transsexueel.
  hij is een rijke zaken man en komt uit luik. voor meer info mag je mij emailen.
  groetjes

 2. hii bae ik Ben erg geinterseerd in jou zou j me wille bellen op me nr voor nader gesprek en kennis making

 3. Hey,
  Ik zou graag eens met u afspreken om samen iets te gaan doen en mekaar beter te leren kennen.

 4. Hey,
  Ik ben een vlaamse man uit het Leuvense. Ik wil graag met jou afspreken om jou te leren kennen en samen misschien een mooie relatie te starten. Heb jij ook oprechte interesse en wil jij mij ook leren kennen en afspreken? Contacteer me dan vlug om snel af te spreken. X

 5. Hallo, ik ben een normale man van 25j, beetje op zoek naar dezelfde dingen als jij als ik het zo lees. Ik snap dat je beeld van mannen wat vertekend zal zijn als je elke avond in n club werkt, hoop dat ik je beeld wat kan aanpassen zodat je ons niet allemaal over dezelfde kam zult scheren. Grtjs, Kenneth