Transgender sub zoekt dominante man. Antwerpen

Dit lieve dikke slaafje is al maanden opzoek naar een goede meester die weet hoe hij zijn slaafjes moet behandelen. Ik zal u dienen als of het het laatste is wat ik doe. Echt waar meester ik heb er alles voor over. Ik wil alleen geen vrouwelijke wat daar de reden voor is wil ik u zeker nog wel een keer uitleggen. Voor nu kan ik alleen maar duimen dat ik een berichtje van u krijg met daar in een verlossend woord dat ik u mag leren kennen. Ik ben exotisch en kinky. Ik zou graag een dominante man willen ontmoeten die met mij wil spelen. Ik ben exotisch en kinky! Als je iets nieuws wilt proberen, stuur me dan een bericht. Ik wil geen van onze tijd verspillen, dus ik ga je nu vertellen dat ik een transgender ben! Als je meer wilt weten, moet je me gewoon een bericht sturen. Dan zullen wij een hele spannende tijd tegemoet gaan. Dat beloof ik je kanjer. Contact opnemen