Tranny sex contact Luik. Chick with dick zoekt seks

Ik ben een tranny, een geile vrouw met pik. Ik hou van mijn eigen lichaam. Hmmm. Is het oké of is het raar om te verklaren dat ik echt van mijn lichaam hou. Vooral mijn pik, maar de algehele vibe van een prachtige vrouw in combinatie met mijn enorme geslacht is echt betoverend. Zelfs voor mij die constant naar mezelf mag kijken en mezelf mag betasten. Net zoals ik deed op die foto. Ik zag mezelf letterlijk groter en groter worden. Dat klopt, mijn pik was nog lang niet op zijn volle lengte en grootte hier. Ik had echter een royale hoeveelheid glijmiddel aangebracht omdat ik ervan geniet een natte pik te hebben als ik op het punt sta een hete pijpbeurt te geven. Het is alsof ik mezelf nat maak van opwinding en anticipatie. Mijn bijnaam is Bikinigirl, ik ben 34 jaar oud. Ik zou je meer van mezelf willen laten zien, maar ik ben nogal terughoudend om dat op mijn openbare profiel te doen. Contact opnemen