Tgirl date Luik


Ik zoek een leuke date. Een man met wie ik een klik heb. Al ben ik vaak zo geil dat ik met de stijve rondloop wil ik niet met zomaar iemand naar bed toe. Mijn idee van een afspraak is dat we eerst met elkaar bellen of chatten of cammen. Als we dan een leuk gesprek hebben en we kunnen eruit komen wat we willen doen dan hebben we een date. Misschien bevalt de date wel zo goed dat we vaker gaan afspreken. Het zou toch erg geil zijn als we een klik hebben. Mijn intentie is het niet om een relatie te vinden. Toch is het niet zo dat ik dit niet wil. Mochten we er beide voor openstaan dan kunnen we zien wat ervan gaat komen. Wanneer we het bij alleen sex willen houden dan kan dit ook natuurlijk. Dan spreken we af en maken we er een gezellige en geile tijd van. Als we elkaar dan een beetje beter leren kennen dan zal het alleen maar fijner worden.
Neem contact met mij op hier