Luik. Trans zoekt date

trans zoekt date
Ik snap echt niet waarom het zo moeilijk is een leuke date te vinden! Ik ben nu echt al wel een hele tijd op zoek, maar blijkbaar ben ik zo’n uitzonderlijk geval, dat niemand met mij op date wil gaan! Kan iemand me misschien uitleggen waar dat door komt? Ja ik ben een shemale, maar je komt niet op mijn profiel terecht als je daar niet op zou zoeken, dus dat is het probleem niet. Ik ben niet dik, maar ook niet overdreven dun, heb geen twintig lagen make-up op en zie er zeker niet onverzorgd uit. Dus, lieve mannen, wat is het dan? Goed, misschien zocht ik wel gewoon verkeerd, ik weet het ook niet. Ik ben dus op zoek naar een leuke man, die ik eerst mag gaan leren kennen en waar ik vervolgens samen mee op date ga. Dat wil zeggen, als de klik er is natuurlijk. Want begrijp me niet verkeerd, ik ben niet wanhopig. Ik ga niet met iemand afspreken waar ik totaal geen raakvlakken mee heb, want dat werkt gewoon niet! Mochten we een klik hebben dan hoop ik in ieder geval op een leuke tijd. Gewoon relaxt elkaar leren kennen, en tijdens de date zien we wel waar we op uit komen. We kunnen bij jou afspreken maar ook bij mij. Wil je dat allebei niet, dan zijn er natuurlijk ook nog heel veel andere mogelijkheden. We zouden er ook voor kunnen kiezen in een hotel af te spreken, of misschien wil je wel eerst iets drinken of eten samen? Door samen te overleggen komen we al een heel eind, toch? Maar laten we vooral gaan genieten samen, want dat is tenslotte waar we hier allebei naar op zoek zijn, is het niet? Contat opnemen