Lekker van 2 kantjes

onderste Ik heb gekozen om hier een berichtje te plaatsen omdat ik het moeilijk vind om te vertellen dat ik niet helemaal vrouw ben, ik ben bang dat mannen agressief zullen reageren. Maar jij weet nu in ieder geval waar je aan toe bent, en zul je in ieder geval niet teleurgesteld zijn, en misschien vind je mij wel veel spannender dan een normale vrouw, en het voordeel is dat ik geen last heb van de ongemakken die vrouwen wel hebben. Ik heb altijd zin in sex, en ik heb genoeg fantasie en hulpmiddeltjes om het lekker en spannend te houden. Ik hou ervan om je pik diep in mijn keeltje te voelen, en ik vind het heerlijk als je dan jouw zaad ver in mijn keeltje spuit zodat ik alles lekker door kan slikken. Buiten pijpen en doggy style vind ik het ook spannend om nieuwe dingen uit te proberen en mijn grenzen op te zoeken, het mag van mij best wel een beetje harder want ik hou wel van een stoere aanpak. Ik hoop in ieder geval op leuke en eerlijke reacties zonder financiële bijbedoelingen, want echte liefde is onbetaalbaar. Klik om op mijn oproep te reageren