Gratis dating Lommel

zachtalsdove
Hoi Belgische mannen, leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen, en ik hoop dat ik een beetje aan je verwachtingen kan voldoen. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik een mooie shemale ben, ik ben slank en heb mooie bijna natuurlijke borsten, lekkere billen en een pik van 17 cm, en ik zit nog lekker strak in mijn vel, een beetje van moeder natuur, en een beetje van het sporten en een klein beetje gekocht. Ik woon inmiddels alweer een paar jaar alleen, ik heb alles goed voor elkaar, maar ik ben eerlijk gezegd wel weer toe aan een beetje vastigheid, al wil ik natuurlijk wel eerst de tijd nemen om elkaar wat beter te leren kennen en vooral elkaar te ontdekken. Ik hou wel van een avondje uitgaan, maar ik ben beslist geen kroegtijger, en ik vind het ook heerlijk om gewoon de avond samen thuis door te brengen. Ik kleed en gedraag me als vrouw, voor de buitenwereld ben ik ook een echte vrouw, en ik wil ook graag als vrouw behandeld worden. Ik val op spontane mannen die net als ik schoon, verzorgd, intiem geschoren en sexueel lekker actief zijn, en het spijt me voor de oudere mannen, maar ik trek een leeftijdsgrens van 50 jaar, dus daarboven hoef je niet eens te reageren. Zit je daaronder klik dan hier