Langdurig sexcontact? Ukkel


Ik ben 33 jaar oud, ik hou van goede sex en van alles die daarmee te maken heeft. Ik hou van pijpen, ik word graag gepijpt. Het is een beetje lastig om te bedenken wat ik hier verder nog neer moet zetten. Ik denk dan ook dat als je meer van mij wilt weten dat je dan maar een bericht moet sturen. Ik kijk vaak op de computer en het zal dan ook niet lang duren voor je een antwoord krijgt. Je weet al wat ik lekker vindt. Misschien zou je dan in je bericht ook aan kunnen geven wat jij lekker vindt om te doen. Samen kunnen we dan genieten. Daar draait het bij mij wel om. We moeten het samen lekker vinden en het draait natuurlijk niet alleen om wat jij of ik lekker vindt. Sta jij er net zo in en wil je meer van mij weten dan neem maar snel contact op. Het lijkt mij leuk om met spannende mannen in contact te komen. Misschien komt er wel een langdurig sexcontact uit …
Wil je reageren? Klik hier