Beetje dominante man gezocht. Anderlecht


Als je met je handen of je mond langs mijn borsten gaat dan zijn deze zo gevoelig. Dat geeft mij dan een fantastisch gevoel. Ik zou het leuk vinden om hier een man te vinden die lekker met mijn borsten wil spelen maar mijn pik ook niet wil vergeten. Ik zie het al helemaal zitten dat je met je mond lekker aan mijn tepels zuigt en dat je mij ondertussen trekt. Dit zal mij een lekker gevoel geven en mij ook enorm geil maken. Natuurlijk draait het niet allemaal om mij en gaat het ook om jou. Ik ben wel begonnen met mijn wensen neer te zetten zodat je weet waar ik naar op zoek ben. Als jij je daar in kunt vinden dan kun je mij een bericht sturen en daar jouw wensen in vermelden. Ik hoop dan dat we snel samen een date hebben en dat je met je mond en je handen aan mij zit. Ben je een beetje dominant daar hou ik erg veel van! Geen pijn of vernedering maar wel de echte power van de man voelen mmmmmmmmm.
Klik hier om te reageren