Hete shemale wil sex en meer


Ik weet niet of dat de lente is of mijn hormonen maar alles kribbelt. Ik wil sexen met een leuke mens waar ik verliefd op ben. Het zou niet meteen gebeuren dat ik verliefd raak maar ik moet ergens beginnen. Bijvoorbeeld met een date. Natuurlijk ben ik er ook om jou te verwennen, dus zeg maar waar jij jouw lul in wil stoppen, hoe groter hoe beter, en hoe harder je mij neemt, des te geiler word ik. Ik ben al een poosje single, dus heb niemand verantwoording af te leggen, maar ik hou er natuurlijk wel rekening mee dat jij misschien wel een partner hebt. Ik ben goed verzorgd en heel discreet, ik geef je mijn telefoonnummer, maar ik zal jou nooit bellen. Maar voordat ik mijn nummer geef, zul je eerst op mijn oproepje moeten reageren, want ik ga hier niet mijn nummer neerzetten, anders staat mijn telefoon straks roodgloeiend. Nu ik eindelijk zo ver ben dat ik hier een berichtje neerzet, hoop ik natuurlijk ook dat ik een reactie krijg. Ik woon met meerdere mensen in huis, dus ik kan niet thuis afspreken, maar ik kan natuurlijk wel ergens anders of bij jou afspreken.
Wil je reageren? Klik hier