Sex op spannende plekken

Sex in bed dat vind ik maar saai en dat wil ik ook niet zo vaak meer. Ik snap ook wel dat als het heel slecht weer is dat we dan niet buiten kunnen gaan staan. Toch wil ik dit wel als het weer goed is. Ook als het niet al te warm is dan vind ik het geen probleem om buiten af te spreken. Dan moeten we maar zorgen dat we ons een beetje warm aankleden en dat we met de sex warm van elkaar worden. Ik ben dan ook niet iemand die met een mietje wil afspreken. Gekke plekken hoeft natuurlijk ook niet altijd te betekenen dat we buiten gaan daten. Er zijn nog veel meer spannende plekken waar we kunnen daten. Misschien heb je het nog wel nooit in een pashokje gedaan en vind je dit ook wel spannend om eens te doen. Zelf heb ik het al wel op veel spannende plekken gedaan. Misschien heb jij ook nog wel een goed idee waar we kunnen gaan daten. Daar gaan we dan heen en daar kunnen we dan sex hebben. Heb je een idee waarvan je zelf denkt dat het te gek is dan zou ik toch graag willen dat je dit wel aan mij zou willen vertellen. Voor mij zijn dingen niet snel te gek. Ik wil gewoon graag een geile man vinden om met geile avonturen mee te beleven. Dus als je zin hebt om op een gekke plek te daten of je weet zelf een leuke plek waar we plezier met elkaar kunnen beleven dan hoor ik dat graag van je. Er zijn volgens mij nog vele gekke plekken waar we sex kunnen hebben waar ik nog niet aan heb gedacht.
Klik om mij een berichtje te sturen