Eerste keer met een shemale?

Ik ben een shemale uit Hasselt. weet niet of er hier mannen zijn die het nog nooit met een shemale hebben gedaan. Dit zijn wel de mannen waar ik naar op zoek ben. Het is de verbazing van de mannen als ze merken hoe lekker het is wat mij zo geil maakt. Ik weet precies wat een man lekker vindt. Een geile penismassage bijvoorbeeld. Ik heb voldoende bij mezelf geoefend om te weten hoe het moet. Ik kan dan ook met een paar aanrakingen jouw pik recht overeind laten staan. Als ik dan ook nog eens met mijn mondje je pik begin te verwennen dan zal je dit nog lekkerder vinden. Ik ben een shemale maar ik zie er wel uit als een echte vrouw. Pas als je met je handen bij mijn kruis voelt dan zal je merken dat ik een shemale ben en dat er bij mij veel meer mogelijkheden zijn. Dat ik specifiek zoek naar mannen die het nog nooit met een shemale hebben gedaan wil niet zeggen dat andere mannen niet mogen reageren. Het betekent wel dat de ‘maagden’ op het gebied van shemales voorrang krijgen. De andere mannen daar verwacht ik van dat ze ook weten hoe ze mij moeten verwennen. Een man waar ik mee afspreek die hoeft mij geen bi of homo te zijn. Ik weet dat er voldoende hetero mannen zijn die het ook lekker vinden om met een shemale te daten. Naar je voorkeur zal ik dan ook niet vragen. Als het je eerste keer is met een shemale en je hebt een relatie met een vrouw dan is dat voor mij ook geen probleem. Het maakt mij niet uit of je een relatie hebt. Waar ik naar op zoek ben dat zijn spannende avonturen. Een relatie dat is niet iets waar ik op korte termijn naar op zoek ben.
Aarzel niet om te reageren