Auto sex date


Ik heb een avontuur nodig! Jij ook? Wat denk je van een spannende auto sex date? Ik bezit zelf een auto en dit is een ruime auto. We kunnen ergens op een centrale plek afspreken en je kunt dan bij mij in de auto stappen. Samen rijden we dan naar een rustige plek (we kunnen natuurlijk ook op een rustige plek afspreken). In het begin ben ik misschien nog een beetje zenuwachtig maar je zal zien dat dit al snel beter gaat. De laatste tijd heb ik al een paar dates gehad en dit is mij goed bevallen. Het is wel belangrijk dat je weet dat ik met sommige mannen nog steeds dates heb. Dit wil ik niet opgeven. Voor mij is het ook geen probleem als jij met andere mannen of vrouwen afspreekt. Als de eerste dates(s) in de auto leuk zijn dan heb ik er geen problemen mee om in de toekomst bij elkaar thuis af te spreken. Stuur mij een bericht met een verhaaltje over jezelf en het liefst een foto.
Klik hier om mij een bericht toe te sturen