Vrouw man zoekt dating

Botoxisa Als je naar mij toe kijkt zie je echt niet dat ik ooit een man ben geweest. Het is mij veel gekost om zo eruit te zien als nu. Ik ben tevreden met mijn uiterlijk. Ik heb mooi gezicht, perfecte lichaam. Maar toch ben ik niet helemaal een vrouw. Daar schrikken sommige mannen van. Ik heb besloten om via deze site een leuke man te vinden. Ik wil regelmatig sexen. Pijpen en gepijpt worden. Ik zoek een verzorgde man met kale pik en geschoren kontje want ik vind het ook heerlijk om even lekker aan je gladde anus te likken voordat ik je ga pijpen, want ik wil je helemaal gek maken van genot. Ik spreek liever thuis af want ik ben niet gek op drukke plekken met harde muziek. Lekker op de bank wijntje drinken spreekt me meer aan. Ik woon in Brussel. Wil je meer weten stuur mij gerust een mailtje. Kusje van mij! Klik hier om te reageren