Triosex met 2 man


Ik ben een shemale en ik heb een vriend. We hebben een prima relatie en ze vindt het fijn voor mij dat ik zo kan zijn als ik wil. Laatst hebben we een gesprek over onze seksuele wensen gehad en dat voelde zo fijn. Daarin heb ik ook aangegeven dat het mij leuk lijkt om eens een man bij ons thuis uit te nodigen. Met deze man zou ik dan graag samen met mijn vriend sex hebben. In het begin schrok ze er wel van volgens mij maar des te meer ze erover nadacht des te meer ze ervoor open stond. Ze ging dan ook al snel akkoord en daarom ben ik op deze website op zoek naar een man die met een man en een shemale een trio wil hebben. Het zou fijn zijn als de man het ook fijn vindt om geneukt te worden en dat zou ik dan graag willen doen. Voor mij voelt het goed om mijn vriend te verwennen en ik denk dat ze het heerlijk zal vinden als er twee mannen met de handen en de mond over zijn lichaam gaan. Ben je niet op zoek naar een trio reageer dan maar niet. Ik wil nu echt iemand vinden die samen met mij en mijn vriend af wil spreken. Als het een leuke date is dan kunnen we samen vaker een afspraak maken. Ik heb wel de hoop hier iemand te vinden om vaker mee een trio te hebben. Steeds met een andere man afspreken dat zie ik niet zitten. Wanneer je interesse hebt dan wil ik je vragen je voor te stellen aan ons en een beetje te vertellen hoe je eruit ziet en wat je leeftijd is. Ook zouden we graag willen weten of je bi bent.
Reageren? Klik hier