Transsexueel zoekt meester of meesteres


Ik ben een transsexueel van 29 jaar oud, ik kom uit Brussel. Ik ben zeer onderdanig en mij laten gebruiken door een meesteres, meesteres. Een groep vrienden of vriendinnen vind ik geen enkel probleem. Ik ben in voor deepthroat, anale seks, en je mag mij vastbinden. Uiteraard met de nodige respect en vertrouwen naar elkaar toe. Ik kan mij vrij makkelijk van mijn werk vrij plannen en langskomen wanneer dat gewenst is. Ik ben voor de rest verzorgt, geheel geschoren, en heb een cup B maat. Welke meester of meesteres heeft er ruimte in zijn of haar agenda en zou het een uitdaging vinden om mijn grenzen op te zoeken en nog verder te verleggen dan dat ze al liggen? Ik zal zeker niet teleurstellen en ervoor zorgen dat u op wekelijkse basis mij kunt bezitten. Wanneer u mij een mailtje doet via deze website, zal ik mijn uiterste best doen om zo snel mogelijk met u in contact te treden. Hopelijk mogen wij elkaar dan op zeer korte termijn gaan ontmoeten.
Klik hier om mijn een berichtje te sturen