Transgender Meesteres zoekt subjes. Brussel

Transgender Meesteres
Dominante shemale meesteres zoek een slaafje. Hallo slaaf en welkom. Onafhankelijke en professionele meesteres Tianna is hier, je mag me Miss Tianna noemen. Shemale meesteres transgender vrouw zeer actief, 51 jaar oud, hygiënisch, dominant Ik geef een uitstekende behandeling, klaar om te genieten en te voldoen aan al uw seksuele fantasieën en fetisjen. 23 cm dikke en zware pik hangt aan mij, altijd hard voor u. Je hoeft me alleen maar te berichten en je kan de beste ervaring beleven. Ik ontvang je bij mij thuis. Mis deze kans niet, neem contact met me op. En vertel me wat je wensen zijn. Ik maak gebruik van een breed scala aan BDSM activiteiten die ik deel met mijn onderdanen, waaronder fysieke vernedering, verbale vernedering, discipline, bondage, CBT, wax, allemaal verweven in champagne smaak. Contact opnemen