Trans zoekt sexcontaten. Brussel

Ik ben een trans en ik zoek nieuwe sexcontacten. Ik heb veel gelezen over tantra seks. Maar ik zoek iemand waar ik dit mee kan proberen. Ik ben alleen en door mijn drukke baan heb ik niet echt tijd om op zoek te gaan. Daarom deze advertentie. Misschien dat hier iemand is die dit met mij wil proberen. Ik heb geen zin om ellenlange berichten te sturen het moet allemaal snel geregeld zijn. Dus als jij snel zou kunnen afspreken hoor ik dat natuurlijk graag. Elkaar pijpen tegelijk oké? Ik ben verzorgd, werk hard voor mijn eigen geld, heb veel sociale contacten en hou zeker niet van stilzitten. Als ik niet aan het werk ben, kun je me vinden bij mijn vrienden, in de sportschool, in de sauna of ben ik een drankje aan het doen. Mijn haren, kleding, nagels en make-up zijn altijd in orde maar, in tegenstelling tot de meeste vrouwen, wat ik me voel, ben ik niet zo’n fan van shoppen. Dat doe ik dan weer liever online. Mijn guilty pleasures zijn 80’s muziek, bowlen, vampieren films en series en natuurlijk heerlijke seks. Spreek ik je snel? Lijkt me leuk! Contact opnemen