Trans zoekt contacten. Brussel

Mooie trans zoektc ontacten Brussel. Soms kom je op een punt in je leven, en dan weet je dat alles anders moet. Ik weet niet hoe ik het uit moet leggen, het is een gevoel. En juist dat gevoel heeft er voor gezorgd dat ik mezelf nu hier heb aangemeld. Ik zal het proberen uit te leggen: nog niet zo heel lang geleden was ik een transsexueel die erg onzeker was. Over haar lichaam, haar uiterlijk, haar kledingstijl, eigenlijk over alles. En dat straalde ze ook uit. Mensen zagen dat en namen aan dat ik depressief was en altijd alleen maar op mezelf wilde zijn, ik ben zelfs een autist genoemd! En toen ging de knop op en besefte ik me dat dit niet is wie ik wil zijn. Ik beneen sexy shemale, een geile transsexuele vrouw. Ik wil vrolijk en opgewekt zijn, positief in het leven staan en vooral alles eruit halen wat erin zit. Het is heel gek maar, op het moment dat je dat echt beseft, en het in je opneemt, verandert je leven ook. In ieder geval bij mij wel. Ik sta vrolijk op, mijn kledingstijl is veranderd, ik zorg ervoor dat ik er altijd verzorgd uitzie en ik straal dit ook zeker uit. Sommige mensen herkennen mij niet eens! Nu ik me zo goed voel is het tijd voor de volgende stap, en daarom heb ik me hier ingeschreven. Ik ben niet direct op zoek naar een vaste relatie, maar ik zou het wel heel leuk vinden hier een man te vinden waar ik een leuk contact mee op kan bouwen. Elkaar eerst wat beter leren kennen, dan eens wat leuks gaan doen samen en natuurlijk eindigen in bed… Spreekt jou dat ook aan? Vertel het me dan, samen met waar je precies naar op zoek bent. Ik ben benieuwd! Spreek ik je snel? Liefs, Lena