Spannende date Brugge


Hallo allemaal, welkom bij mijn advertentie. Laat ik eerst wat over mijzelf vertellen, voor ik verder ga over waar ik naar op zoek ben en hoe je mij kunt bereiken, om te vertellen wie jij bent. Mijn geboortenaam is Filp maar iedereen noemt mij Filoona. Ik ben 1.79 lang, weeg heb een normaal tot slank postuur, lang donkerblonde haren en grijs-blauwe ogen. Mijn vrouwelijke kanten zijn natuurlijk mijn volle borsten en ronde billen, en mijn mannelijke kanten is mijn, niet al te grote maar wel vaak stijve, penis. Ik ben namelijk een shemale en bezit alleen maar de goede kanten haha. Overdag verdien ik de kost als honden trimster, wat ik met veel liefde doe. In de avond gooi ik graag mijn haren los, en niet alleen mijn haren. Ik vind het leuk om een spannende date aan te gaan met een man die ik nog niet ken. Ik weet niet wat ik precies wil, ik heb geen scenario of eisen. Ik hou van spanning. Denk je dat we samen een leuke spannende avontuur kunnen beleven?
Dan stuur mij een bericht