SM onderdanige shemale zoekt dominante man

Ik ben een onderdanige shemale, een beginner in echt de BDSM wereld maar heb het altijd al fijn gevonden als mijn partner de controle had en dominant was in bed en een beetje daar buiten. Ik heb al wel eens geƫxperimenteerd met blinddoeken en vastbinden. Ook winden dingen als choken en haren trekken mij het meeste op dus na wat internet onderzoek heb ik besloten hier op zoek te gaan naar iemand waarmee ik het kan ontdekken. Ik zie mezelf denk ik als een brat. Ik daag graag uit en speel het spelletje om de macht maar geef die dan uiteindelijk toch graag uit handen. Voor mij is echt intense pijn wel een no go. Maar verder zou ik graag met iemand ontdekken wat er allemaal mogelijk is en waar mijn interesses en grenzen liggen. Ik ben erg open-minded. Contact opnemen