Shemale zoekt nieuwe contacten. Luik

Hoe zou het zijn om eens volledig te kunnen genieten van en met een ander? Natuurlijk, ik heb al wel een paar dates gehad en ook al relaties, maar toch zat er altijd een rem op. Ik heb mij nooit volledig kunnen geven, ook niet in mijn vorige relaties. Hoe dat komt? Geen idee, misschien toch een stukje onzekerheid, of het niet 100% kunnen vertrouwen. Daarom dat ik het nu zo probeer, misschien heb ik hier meer geluk. Juist doordat je hier niet eerst maandenlang met elkaar kan praten en elkaar helemaal kan gaan leren kennen, is die rem er misschien niet. Je weet van elkaar wat je lekker vindt en wat niet, en daar moet je het mee doen. Ik zou het dus leuk vinden iemand hier te leren kennen, die er hetzelfde in staat als ik. Wie ik ben? Ik ben een shemale die open staat voor veel dingen op seksgebied, maar sta ook altijd open voor nieuwe dingen. Er zijn namelijk nog genoeg standjes en spelletjes die ik nog niet eerder heb gedaan, maar wel graag zou willen doen. Ondanks dat we elkaar hier natuurlijk nooit volledig kunnen gaan leren kennen, wil ik wel een aantal dingen van je weten. Ik neem aan dat jij ook wel het een en ander over mij te weten wilt komen, voordat we een date gaan bespreken toch? Ik wil alleen niets overhaasten, want daar hou ik echt niet van. Ik neem er dus de tijd voor je te leren kennen, maar neem er daarnaast ook zeker uitgebreid te tijd voor wanneer we samen op date zijn. Gaan we eerst wat drinken samen, wat eten of misschien wel iets anders leuks doen? Of wil je liever direct het bed in duiken? Ik hoor het allemaal graag van je, ik ben benieuwd! Contact opnemen