Shemale zoekt man of stel. Namur


Hallo, ik ben een lieve passionele shemale, ik ben zeg maar voor 99% vrouw, maar ik heb geen geslachtsverandering ondergaan. Ik hou net als iedere andere vrouw van mooie kleding, make up, hoge hakken en sexy lingerie. Mijn probleem is denk ik dat ik te verlegen ben, en dat is waarschijnlijk de reden dat het mij niet op de normale manier lukt om een man aan te spreken. Ik zoek mannen en stellen om mee te sexen. Ik kan ontvangen en bezoeken. Ik ben wel heel erg geil, en kan meerdere keren een orgasme krijgen, en ik denk dat ik ook best wel aantrekkelijk ben. Ik zou graag met een man in contact willen komen die mij helpt om wat minder verlegen te zijn, en natuurlijk wil ik ook met jou op allerlei manieren van de sex genieten. Ik wil je graag pijpen, en dan mag je mijn mond en gezicht helemaal volspuiten, ik ben ook neukbaar, en wil jou een heerlijke vinger anus massage geven om in de stemming te komen. Ik hoop dat ik snel iets van je of jullie hoor, lieve kusjes waar jij ze wil.
Neem contact met mij op