Shemale sexchat en camsex

Stel je voor: we zijn met elkaar aan het chatten. We beginnen pas net, dus zijn elkaar nog een beetje aan het leren kennen. Ik vertel je wat ik allemaal doe in het dagelijks leven, wat voor werk ik doe, wat mijn hobby’s zijn en wat ik graag doe met vrienden en familie. Jij vertelt me wat jij doet voor werk, wat je graag doet naast je werk en waar je hier precies naar op zoek bent. We kletsen verder en het gesprek wordt steeds een beetje ondeugender. Jij vertelt me wat je allemaal lekker vindt om te doen bij een shemale maar ook wat ik zelf lekker vind. Ik vertel jou vervolgens dat ik erg goed bent in oraal en dat ik best grote borsten heb. Jij op jouw beurt vertelt me hoe groot jouw pik is en dat je een paar keer in de week sport en dus een aardig gespierd lichaam hebt. We worden steeds nieuwsgieriger naar elkaar en willen elkaar eigenlijk wel zien. Dan gaat de webcam aan bij jou, ik zet die van mij ook aan en zodra we elkaar zien worden we eigenlijk alleen maar geiler. We vertellen elkaar wat we allemaal met elkaar zouden willen gaan doen, winden elkaar alleen nog maar meer op en je ziet dat mijn pik steeds groter wordt. Ik hoor je ademhaling sneller gaan en weet dat je geil bent. Dan gaat mijn hand langzaam naar beneden en begin ik mezelf te strelen. Ik zie dat je kijkt, je bijt op je lip en ik hoor een zachte zucht bij je vandaan komen. Wat zou jij doen? Zou je toekijken hoe ik met mezelf speel? Zou je nog meer geile dingen vertellen om ervoor te zorgen dat ik keihard klaarkom? Of richt je je webcam meer naar beneden en speel je met me mee? Kom je mee spelen?