Shemale plassex contact. Antwerpen

Pas geleden heb ik iets nieuws ontdekt. Eigenlijk gebeurde het afgelopen week spontaan, ik was met een vriendje bezig, heerlijk seks, en natuurlijk pijpte ik hem. Hij kwam klaar in mijn mond en vrijwel direct zei hij dat hij moest plassen. Spontaan vroeg ik hem dit over mij heen te doen, wat hij dus deed. Hier ontdekte ik dat ik eigenlijk het wel heel erg geil vind als iemand over mij heen plast. Het warme gevoel, de geur van urine, het wind mij ontzettend op. Helaas dit vriendje vond het niets dus probeer ik het nu via deze weg. Ergens moet er toch iemand zijn die dit net zo geil vind als ik? Ik zal me ook nog even aan je voorstellen zodat je weet over wie je heen mag plassen. Ik ben een shemale, 29 jaar, ik heb een relatie. Mijn vriend vindt plassex maar niks, wat er toen was gebeurd was helemaal spontaan, dat wil hij niet herhalen. Misschien wil jij het met mij doen? Laat me van jou horen. Stuur mij een berichtje