Shemale neuken


Hey hallo daar, mijn naam is Senna en ik heb deze advertentie gezet omdat ik eigenlijk al weer veel te lang alleen ben. Dat heeft zo zijn voordelen maar ook zijn nadelen en een daarvan is toch wel het gemis aan seks. Ik heb wel seks maar dan met mezelf en laten we eerlijk wezen dat is lang niet zo gezellig als mijn zijn tweetjes toch?
Vooral voor een meid als ik die dol is op wat geile uurtjes elke week dan is dat best een gemis. Nu ben ik ook niet iemand die zomaar op iemand af stapt, ben eigenlijk best wel verlegen, en ik wil natuurlijk ook niemand weg jagen met mijn “probleempje”. Dus probeer ik het nu maar eens een keertje via deze weg zodat ik open en eerlijk kan zijn en je ook meteen weet wat je straks misschien wel in je bed aan treft.
Ik ben dus Senna, een shemale. Ik heb de mooie vrouwelijk borsten maar ook een best groot geschapen mannelijke staaf tussen mijn benen. Zelf val ik alleen op mannen, maar jij als man krijgt het beste van alle twee, is dat nu niet heerlijk? Een dikke kus en tot gauw!
Klik hier om meer over mij te lezen en/of contact met mij op te nemen