Shemale Meesteres zoekt slaaf


Ik ben een shemale Meesteres. Ik zoek een nieuwe slaaf. Leeftijd tussen de 25 en 55 jaar oud. Zelf ben ik 38 en kom uit de buurt van Leuven. Een sm ruimte staat tot mijn beschikking en de benodigde materialen heb ik ook in huis. Nu alleen nog die vaste, gehoorzame slaaf, maar ik geloof dat jij dat bent? Wanneer jij je wilt aanmelden als mijn nieuwe slaaf, verwacht ik van jou dat je op regelmatige basis voor mij klaar staat. Jezelf volledig overgeven is een vereiste, eigen inbreng is verboden. Daarnaast ben je verzorgt, geheel geschoren en heb je dus een hoge pijngrens. Om te beginnen stuur mij dan nu een mail met wie je bent, waar naar je op zoek was op de website en hoeveel tijd je denkt vrij te kunnen maken voor jouw meesteres. Ook zou ik graag jouw ervaring lezen en waarom ik voor jou moet kiezen. Ik zou zeggen, doe je best en overtuig mij, wellicht dat jij dan snel in mijn handboeien ligt. Tot snel!

Klik hier om te reageren