Shemale Meesteres zoekt BDSM date. Leuven

TRansgender domina zoekt subs. SHemale meesteres op zoek naar sm slaaf. Wil jij je laten overheersen? Hoi, ik ben een transgender dominante, streng, bezitterig en ook een liefdevolle meesteres die een onderdanige slaaf zoekt. Voor totale overheersing en die ervan houdt om mijn lichaam te aanbidden. Ik ben geïnteresseerd in het bezitten van een slaaf voor mijn persoonlijke en privé-eigendom. Real time dominantie is mijn ding. Wie wil mijn teef zijn dit weekend? Ik ben niet geslachtsgebonden, elk geslacht is welkom. Dus als jij een bazin met een pik zoekt heb je aan mij een hele goede meesteres. Ik bepaal de regels, uiteraard nadat we samen onze behoeften hebben besproken. Ik heb al lange tijd ervaring in de sm/bdsm wereld en ben toe aan een nieuwe slaaf. Wil jij die zijn? Contact opnemen