Plassex shemale date. Oudenaarde


Oke daar gaat ie dan, ik zal zo duidelijke mogelijk proberen te verwoorden waar ik naar op zoek ben, maar laat ik eerst beginnen met wie ik ben. Ik ben Tooske, 42 jaar oud en ik ben een shemale. Ik heb dus eigenlijk van zowel de man als de vrouw de lekkere dingen mee gekregen. Een paar goede grote borsten maar beneden ben ik nog in het bezit van een mooie harde paal.
Ik ben een vervend liefhebber van plasseks. En dan voornamelijk het ontvangen. Je mag over mij heen plassen hoe vaak en waar je maar wilt. Zo vind ik het geil om de warmte van jouw urine over mijn borsten te voelen stromen, maar ook over mijn harde lul mag je heen zeiken. Als je zou willen dan wil ik het ook eventueel drinken en mag je in mijn mond plassen.
Langs deze weg zoek ik dus een man die zich hier in kan vinden en met mij op date wilt. Het liefst eigenlijk voor vaker maar laten we eerst maar eens een keer kijken hoe het samen klikt.
Ik kom zelf uit Oudenaarde en ben momenteel even niet in het bezit van een auto. Als jij dus ervoer zou hebben of uit de buurt zou komen, dan zou dat echt ideaal zijn!
Mocht je nog steeds aan het lezen zijn, stuur me dan snel een berichtje. Mannen die alleen maar hallo sturen of fakers reageer ik niet. Ook stuur ik geen foto’s via de mail dus bespaar je de moeite. Eerst maar eens kennis maken met elkaar dacht ik zelf en dan volgt de rest van zelf wel. Wie heeft er dus zin om met Tooske op stap te gaan voor een leuke date met een erotisch vervolg als het klikt?