Parkeerplaats sex date

Ik kick op een idee van een parkeerplaats sex date met een onbekende man. Dat wil ik eens geprobeerd hebben. Is er een man die dat ook leuk en spannend vindt en die dat met mij mee wil maken? Ik zal me ook even voorstellen dan heb je een idee wie ik ben. Ik ben Rokje, een shemale dame van 32 jaar oud en kom uit Brugge. Parkeerplaatsen en snelwegen genoeg dus haha. Ik heb een vriend maar die hoeft hier niets van te weten. Natuurlijk ben ik in het bezit van een eigen auto, dus ik kan mezelf makkelijk verplaatsen en naar jou toe komen. Mijn autootje is helaas niet zo groot dus het zou fijn zijn als die van jou dat wel was. Ik wil er ook best een stukje voor rijden, voor een geil avontuur heb ik veel over. De man die ik zoek mag gerust wat jonger of ouder zijn, maar liever wel tussen de 30 en 60 jaar oud. Een snor vind ik niet echt charmant, een baard is geen probleem. Ik ben verzorgd en vraag dat ook van jou, dus wie gaat er reageren? x