Op zoek naar een leuke date. Leuven

Hoi, ik ben Nora, een shemale dame van net 24 jaar oud. Sinds 3 maanden ben ik weer vrijgezel en ondanks dat ik me in me eentje prima red mis ik toch af en toe iemand naast me in bed. Gewoon wat warmte en wat geiligheid. Niet zo ingewikkeld dus. Na mijn relatiebreuk ga ik regelmatig uit en zie daar ook wel eens een leuke man, maar omdat ik net iets anders ben is het toch wat lastiger om op iemand af te stappen. Je wilt niet dat ze verkeerde gedachten krijgen, dus doe ik het maar liever niet. Tot ik van iemand een tip kreeg om hier eens een advertentie te plaatsen. Deze tipgever heeft er een hele leuke date aan over gehouden wat uit eindelijk zelfs nog veel meer is geworden. Nu ben ik niet direct uit op een nieuwe relatie, al sluit ik ook nooit iets uit, maar wel naar een beetje aandacht en gezelligheid. En dan vooral ook tussen de lakens. Voel je je aangesproken, aarzel niet en stuur mij een mailtje. Wie weet, misschien komt er een klik tussen ons. Hopelijk wel.