Onderdanige trannsexueel zoekt Meester. Brussel

Als shemale slavin ben ik al zo lang opzoek naar een meesteres. Een ervaren meester die precies weet wat een slavin nog heeft. Die niet zo maar om is bij goed gedrag maar die iets verder durft te gaan. Zelf zoek ik graag de grenzen op en dat hoop ik in een goede meester dan ook te vinden. Een ding wat ik wel heel erg graag wil is van te voren bespreken tot hoever we kunnen gaan. Verder mag je al je stoute fantasieën op mij los laten gaan. Gaan we er samen voor? Ik hoop het wel meester. Kan stiekem al niet meer wachten. Heeft u even tijd om een berichtje te lezen van een shemale slavin die het even niet meer weet. Ik ben het roer kwijt en heb ondersteuning nodig. Iemand die mij kan vertellen hoe ik het moet doen en wat goed voor mij is. De remmingen ben ik even kwijt en die moet ik terug zien te halen alleen heb ik daar u echt bij nodig. Geeft u mij de juiste sturing zodat ik weer precies weet hoe het gaat? Een helpende hand zal heel erg fijn zijn. Veel liefs van een transsexuele slavin die het kwijt is. Contact opnemen