Met een onbekende man afspreken. Bruxelles

Shemale Bruxelles. Weet je wat ik nou eens graag zou willen? Met een vrij onbekende man afspreken in een hotel ofzo, en gewoon 1 of 2 dagen volledig van elkaar genieten. Dat is dan ook de reden geweest dat ik me hier heb ingeschreven. Ik ben niet wanhopig op zoek, ben zeker niet op zoek naar een relatie maar zou wel graag die droom willen laten uitkomen. Jij zal ook vaste wel een droom of fantasie hebben die je graag wilt laten uitkomen, toch? Nou die van mij is dus 1 of 2 dagen met (misschien wel) jou in een hotel doorbrengen. Het liefst eentje met enige luxe, zodat we ook van elkaar kunnen genieten in de douche of in het bubbelbad. En wat ik dan zou willen doen? Tot nu toe ben ik altijd de top geweest, maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar hoe het is om bottom te zijn. Ik ben dus opzoek naar iemand die mij dat kan laten voelen. Ik ben niet persé onderdanig maar ook niet dominant dus ik denk dat we dat prima samen af kunnen stemmen en vooral gewoon op ons gevoel af moeten gaan. Wat ik voor jou in petto heb, daar wil ik eigenlijk nog niet zoveel over verklappen maar om je een beetje nieuwsgierig te maken kan ik je vertellen dat ik heel veel lekkere dingen kan met mijn mond en mijn tong. Denk jij nou dat jij degene bent die mijn droom kan laten vervullen en mij die ervaring als bottom kunt laten ervaren? Ik beloof je dat het allemaal de moeite waard is en dat we absoluut van en met elkaar kunnen gaan genieten! Ik hoop dat ik snel een berichtje van je mag gaan ontvangen zodat we elkaar kunnen leren kennen en hopelijk snel eens wat af kunnen spreken!