Lekkere meid met pik

Het heeft me een slapeloze nacht bezorgd om hier een oproepje te plaatsen, want ja, wat moet ik hier nou over mezelf vertellen, dat ik een leuke meid met een pik ben? Dat zeggen ze natuurlijk allemaal, maar toch hoop ik dat ik er op de één of andere manier toch tussen uit spring. En ik ben inderdaad leuk, maar ook een beetje ondeugend want mijn partner weet niets van mijn oproepje hier, en dat wil ik graag zo houden. Ik zou heel graag in contact willen komen met een gebonden man die net als ik zijn relatie niet op het spel wil zetten. Gewoon in het geheim ergens afspreken, en van elkaar genieten, elkaar lekker pijpen, zaad proeven, en zelf neuk ik niet, maar ik vind het wel lekker als jij jouw harde paal in mijn kontje stoot. Daarna gaan we allebei weer onze eigen weg, en misschien wisselen we behalve zaad ook nog telefoonnummers uit, wie weet.
Klik hier om te reageren