Krotrijk. Date gezocht!


Voor mij is het het geilste om lekker buiten af te spreken en daar dan een geile date te hebben. Wanneer je buiten met elkaar bezig bent dan geeft dat een heerlijk vrij gevoel waar je echt lang van na kunt genieten. Heb je zin om met mij een date te hebben en hou je ook niet van hele extreme dingen dan ben ik de juiste vrouw voor jou. Het kan natuurlijk zijn dat je al wel eens buitensex hebt gehad maar dat je nog nooit met een trans buitensex gehad hebt. Ik zou je dan lekker van achteren kunnen nemen tegen een boom omhoog. Wanneer je echt iemand met lef bent dan zouden we het ook op een meer publieke plek kunnen doen. Voor mij is het de spanning die het allemaal zo lekker maakt. Nooit weten wie je ziet en of je betrapt kunt worden. Daar zoek ik mannen voor die deze spanning ook zo kunnen waarderen. Ben je iemand die dit snapt of die gewoon lekker veel lef heeft schrijf me dan eens aan. Misschien kunnen we dan al snel op een spannende plek buiten afspreken.
Neem contact met mij op