Kom je eens langs?

helgalinda
Hallo, ik ben een gezellige trans vrouw, ik ben niet echt op zoek naar een vaste relatie, maar ben wel heel erg benieuwd of ik reacties krijg van iemand die mijn hartje sneller doet kloppen. Natuurlijk ben ik wel altijd in voor goede seks, want ik ben vrijgezel dus ik kan doen en laten wat ik wil. Ik weet dat ik er best aantrekkelijk uit zie, maar ik heb natuurlijk meerdere lekkere kanten, zowel voor als achter. Ik besteed veel aandacht aan mijn uiterlijk, en mijn lichaam is mooi glad en vrouwelijk, en ik val op een beetje stoere mannen die ook een lieve kant hebben. Klinkt misschien een beetje moeilijk, maar ik zou zeggen, reageer gewoon, en wie weet hebben wij een klik, en kunnen we een hoop plezier met elkaar hebben. Moet ik er nu ook nog bij zeggen dat ik van pijpen en anaal hou? Kom je eens langs?
Klik hier en stuur mij een pb