Jou aftrekken, voelen en horen dat jij geniet. Gent

Lekkere geile Shemale is op zoek naar een leuke, lekkere man die lekker groot geschapen is. Een vrijblijvende gesprek lijkt me super om mee te beginnen. De rest zien we later wel! Leeftijd maakt me niet zoveel uit, hygiëne en ervaring uiteraard wel! Ik heb geen moeite om mij te verplaatsen, ik kan je ook gewoon bij mij thuis uitnodigen. Maar laten we eerst maar eens beginnen met een geil gesprek en daarna zien we wel toch? Ik wil graag weten waar je van houd en waar je naar op zoek bent. Ga je mij dat vertellen? Weet jij wel hoe ontzettend nat ik daar van word? Ik heb nog nooit een man afgetrokken, maar het lijkt mij zo geil om te doen. Spuit jij het dan over mij heen? Mag ik dan de laatste druppels van je pik likken? Mijn handen glijden op en neer over je pik, hij wordt steeds harder. Met olie of glijmiddel is het nog lekkerder. Wedden dat ik je paal lekker snel in mijn handen hebt. Kan je het weerstaan om dan niets te gaan doen? Stuur mij een berichtje, en vertel mij wat je met mij zou dan als we afspreken voor een eerste sex date? Contact opnemen