Gratis sexmassage.Brussel


Ik ben een masseuse van beroep. Ik ken veel verschillende soorten massage. Op min werk geef ik massage tegen betaling maar ik wil iemand vinden met wie ik daar zelf van zou kunnen genieten. Als ik zelf naakt ben of bijna naakt en als ik weet dat de massage met een happy end afloopt en ook voor mij. Ik zoek een man die gratis gemasseerd wil worden en die ook mij sexueel wilt bevredigen. Ik zal je een heerlijke professionele massage geven. Vanzelfsprekend zult u merken dat uw seksuele zintuigen geprikkeld zullen worden door mijn bewegingen en aanrakingen, maar het is de bedoeling dat u langer geniet, dus ik zal uw hoogtepunt al plagend steeds een beetje uitstellen zodat u een sensuele energie door uw hele lichaam zult voelen. Tijdens de massage waarbij ik helemaal naakt ben mag u mij natuurlijk ook aanraken, ik heb heerlijke borsten, mooie stevige billen en ik ben uiteraard intiem geschoren, maar dat zult u vast wel merken als ik mijn lichaam over uw lichaam laat glijden. Buiten een handmatig hoogtepunt is het ook mogelijk dat ik u een overweldigend orgasme met mijn mond bezorg, en het is zelfs gevraagd om intiem met mij te worden. Ik geef graag gehoor aan al uw wensen, zodat u zich niet alleen als herboren, maar ook totaal bevredigd zult voelen als u de deur uitstapt. Schrijft u mij een berichtje als u nog vragen heeft of een afspraak wil maken?
Heb je interese? Stuur mij een bericht