Blonde she male Genk

kinky
Ik ben een blonde she male, ik ben 34 jaar en ik woon in Genk. Ik zoek geile mannen die net als ik op zoek zijn naar iets nieuws. Ik hou van kinky en ik sluit niks af omdat ik van alles geprobeerd wil hebben, ook als het te extreem en smerig lijkt. Het lijkt mij geweldig als jij iets in je hebt wat me aan Mr. Grey doet denken van 50 tinten grijs, ik ben graag onderdanig en vind het fijn om aan jouw wensen te voldoen, maar hou ook van zoenen, knuffelen en elkaar strelen. Eigenlijk is niets mij te gek, mijn kontje en ik staan overal voor open, en ik wil graag alle plekjes verkennen Ik verwacht van jou dat je net als ik schoon, verzorgd en gezellig bent, en openstaat voor een avontuurtje. Ik ben heel discreet, en ik maak graag van tevoren duidelijke afspraken wat we wel of niet toelaatbaar vinden, want het moet natuurlijk wel voor ons allebei een geweldige ervaring zijn. We kunnen eventueel eerst iets gaan drinken, maar kunnen ook bij mij thuis afspreken, dan zorg ik voor een hapje en een drankje en zal dan één van mijn mooie spannende outfits dragen waarvan ik zeker weet dat iedere man daar opgewonden van wordt. Als jij een avontuurtje met mij aan durft te gaan hoef je alleen maar op mijn oproepje te reageren.

Klik hier en stuur mij een berichtje