Beetje kinky op zoek naar seks

Nou, alle lekkere, stoere en dominante mannen, kom maar naar mij toe! En dan het liefst van die heerlijke mannen die óf strak in pak lopen, óf dagelijks in de sportschool te vinden zijn. Verder is het ook echt wel een must dat je geen baard of snor hebt, geen lange haren, en dat je verzorgd, fris en gladgeschoren bent. Zelf ben ik een vrij onderdanige bottom en ben dus opzoek naar een echte top. Geen zusjes, geen bottoms en het liefst ook geen versa omdat ik jou dan niet alles kan bieden. Ik wil namelijk zelf geen top zijn. Ik ben zeer overtuigend, overal glad, slank en heb een geweldige kont al zeg ik het zelf. Ik wil de eerste keer meteen nieuwsgierige mannen. Ik ben niet op zoek naar mannen die alleen maar willen cammen. Sorry, maar dat doe ik gewoon niet. Ik heb een discreet appartement in het stadscentrum waar ik je met alle liefde wil ontvangen wanneer er een goede klik is tussen ons. Ik ben goed gemanierd, niet opdringerig en verwacht van jou dat ook jij het nodige geduld hebt. We hoeven immers niets te overhaasten, toch? Ik ben assertief en zal je helpen je diepste verlangen uit te leven wanneer jij dat ook wilt. Misschien heb je nog wel een fantasie die je eerder nooit hebt kunnen vervullen? Wie weet in hoeverre wij elkaar tijdens onze date kunnen helpen! Wil je niet bij mij afspreken dan is dat ook geen probleem. Ik kan me verplaatsen dus zou ook naar jou toe kunnen komen als je dat wil. Is allebei geen optie dan zouden we er zelfs over na kunnen denken bijvoorbeeld ergens een leuke hotelkamer te boeken. Misschien zelfs wel met wat luxe zodat we samen los kunnen gaan in het bubbelbad, de regendouche of wie weet een sauna! Stuur mij een bericht